Oficiálne stanovisko ku organizácii pretekov ŠKODA maratónu Marikovskou dolinou 2017a MSR XCO

10 apr

Milé bikerky, bikeri.

dovoľujme si Vám oznámiť oficiálne stanovisko ku akciám, organizovaným občianskym združením Finančné centrum Team. Pre rok 2017 sme mali naplánovaný 9. ročník ŠKODA maratónu Marikovskou dolinou a koncom leta Majstrovstvá Slovenska v XCO. V decembri min.roku nám však oznámil zástupca SBOT p. Grujbar , že spolu so SZC sa rozhodli, že nerátajú s nami s podporou na maratón z doteraz neobjasnených a nevysvetlených objektívnych dôvodov. Ako odpovede sme obdržali iba rozmazané informácie z oboch strán. Pri organizovaní cyklistických podujatí sme mali vždy vyššie ciele (organizácia napr. cyklokros kategórie C1, Majstrovstvá Slovenska v XCM, sponzoring Slovenskej cyklistickej reprezentácie..) zo snahou posúvať naše akcie ďalej než len lokálne podujatie. V dôsledku prejavenej nedôvery zo strany SZC sme sa rozhodli zrušiť 9. ročník maratónu a tiež MSR XCO. Prikladáme listy adresované SZC.

Veľmi nás mrzí tento stav, chceme sa tak ospravedlniť stálym účastníkom našich pretekov. Zároveň Vám chcem zaželať veľa šťastných kilometrov na kole, ustálené počasie na pretekoch a hlavne dobrú kondíciu .
Ostatným organizátorom želáme veľa zdaru, vysokú účasť, málo neprajníkov pri preznačovaní tratí a ak by bolo treba, zostali nám ešte nejaké kolíky a pásky… ☺

S pozdravom

Finančné centrum Team o.z.

„Žádný člověk není tak bohatý, aby mohl koupit svoji minulost.“ Oscar Wilde